HAZIRLIK AŞAMASINDA

8 Mart’ın Gündemi

Bir Mor Ajanda Denemesi

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” z_index=””][vc_column][vc_single_image image=”266″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text el_class=”goster”]Farklı alanlardan kadınlar yarım günlük bu forumda bir araya gelip feminist mücadelenin gündemine bakıyor. NOT: Etkinlik erkeklere kapalıdır.

Biz kadınlar nasıl bir 2019 geçirdik?

2010’lardan buraya geliş sürecimize kendi alanlarımız, mekânlarımız, çalıştığımız meseleler, araştırma konularımız, mücadele pratiklerimiz, okuyup izlediklerimiz, ürettiklerimiz, deneyimlerimiz, yârenliklerimiz içinden bakmak için buluşuyoruz.

Önce, olanın, yaşananın fotoğrafını çekecek, ardından değişim, dönüşüm, yıkım, inşa imkân ve ihtimalleri, hayaller ve gerçekleri konuşacağız.

Yaşadıklarımızla baş etme araçlarımızla, hem geçmişten devralıp sürdürdüklerimiz, hem icat ettiklerimizle bugün, hangi mümkünlerin kıyısındayız?

 

Katılımcılar:

Melike Koçak‘ın moderatörlüğünde,

Edebiyat, yayın dünyası: Ayla Duru, Sevcan Tiftik

Sinema: Melek Özman, Senem Aytaç

Tiyatro: Berfin Zenderlioğlu

Basın, medya: Burcu Karakaş

Kültür-sanat: Aslı Uluşahin

Aktivizm: Bermal Küçük, Selin Top

Göç, göçmenler: Faten Sarraj, Berfin Azdal

Emek, akademi: Aslı Odman

Kent, yaşam: Ceren Lordoğlu[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Katılımcılar

No results found.